U19 | Egygólos hátrányból, kétgólos BSC siker.

 Megérdemelt győzelmet arattunk az FC Ajka ellen.

Kaszás Attila együttesének megvan az első hazai győzelem. Vasárnap egy nagyon szervezett, szívós Ajka volt az ellenfél az Árok utcában. A mérkőzést csapatunk kezdte jobban, de a kihagyott helyzeteket, ahogy lenni szokott, az ellenfél góllal büntetett. A fiúk tették a dolgukat, és rengetek melónak meglett az eredménye. A mérkőzés további részében már csak Budaörsi találatokat láthattak a nézők, és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Nyugat 2. forduló
Budaörs – FC Ajka 3-1

Budaörs: Hámori, Katona, Székely (Németh 55’), Pintér, Éles, Nagy, Bánki, Szabó, Polgár, (Kovács 83’), Czakó, Kiss (Vámos 83’)

Vezetőedző: Kaszás Attila

Gólszerző: Katona Máté (45’), Kiss Norbert (70’), Czakó Bálint (87’)

Kaszás Attila értékelése:
A mai mérkőzésen egy szervezetten védekező, szívós csapat volt az ellenfelünk. Az első 15 percben voltak helyzeteink, amikből nem sikerült gólt elérnünk, ellenfelünk pedig az első adódó lehetőségét kihasználta. A nagy melegben különösen sok energiánkat emésztette fel az, hogy próbáljuk valahogy megbontani az ajkaiak zárt védekezését. Örülök annak, hogy játékosaim végig akaratosan, tudatosan játszottak, rengeteget dolgoztak a sikerért, megérdemelt a győzelmünk!

A következő fordulóban, szeptember 13-án a Credobus Mosonmagyaróvár ellen, 17 órától lépünk pályára az MTE 1904 Sporttelepen.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat