U16 | Megvan a második győzelem is.

Bajnoki meccsen vágtunk vissza a Goldball-nak a kupa vereségért.

Szabó Viktor csapata szombat délelőtt a Goldball vendégeként lépett pályára a 2. fordulóban. A kiegyenlített, gólnélküli első félidőt követően, a második játékrész hajrájában két Budaörsi találatnak köszönhetően visszavágtunk a kupa vereségért, és idegenből elhoztuk mindhárom pontot.

MLSZ Regionális U16 Kiemelt-Nyugat 2. forduló
Goldball’94 FC - Budaörs 0-2

Budaörs: Vas, Scholtz, Török, Kálánczhey (Puskás 46’), Stupek, Heincz (Kun 89’), Nagy (Zsilinszky 65’), Mészáros, Zelei (Esküdt 46’), Pintér (Sütő 46’), Bartha

Vezetőedző: Szabó Viktor

Gólszerző: Esküdt Miklós (76’), Bartha Balázs (86’)

Szabó Viktor értékelése:
Két hete is megmérkőztünk az Goldball csapatával, a Magyar Kupában, ahol hazai pályán ők legyőztek, és továbbjutottak. Most sokkal jobb előjelekkel készültünk, mert majdnem a teljes kerettel tudtunk készülni így erősebb csapattal álltunk ki. Nagy elszántsággal készültünk a héten a javításra. Első félidőben, a játékunkkal még nem tudtunk végig nyomást gyakorolni, hullámzó volt a játék, egyes periódusban mi, más periódusban ők játszottak jobban a mezőnyben, igazi helyzetek nem voltak. Második félidőben az elejétől fogva a mi akaratunk érvényesült, és idő kérdése volt a gólszerzés. Hátul stabilak voltunk középpályán agresszívek és pontosan játszottunk, így nyomás alá helyeztük őket. Nem maradt el ennek az eredménye, két gólt is szereztünk. 

A kupameccsből kiindulva javítottuk hibánkat, jól felkészültünk az ellenfelünkből, és a második félidőben, erőben, játékban, magabiztosságban, az ellenfél fölé kerekedtünk.

Gratulálok a srácoknak és köszönjük a szülői biztatást a pálya mellől.”

A következő fordulóban, szeptember 17-én az SC Sopron ellen, 14.30-tól lépünk pályára a Budaörsi Városi Stadionban.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat