U17 | Szépre sikerült a szezon első győzelme.

Második félidőben hengereltek a fiúk

U17-es csapatunk az Esztergom együttesét fogadta az Árok utcában. Schrenck Rajmund együttese már a 7. percben megszerezte a vezetést, amire az Esztegom a félidő végén egy gyors kontratámadást követően válaszolni tudott. A második játékrészre hármat is cserélt csapatunk, aminek köszönhetően sebességet váltottak a fiúk, és öt gólt sikerült a vendégek kapujába berámolni. Az utolsó 20 percben Kiss Vince mesterhármasig jutott.

MLSZ Regionális U17 Közép-Nyugat 2. forduló
Budaörs FC Esztergom 6-1

Budaörs: Zsilinszky (Marek 80’), Hajdu (Juhász 75’), Szilveszter Erik (Marton 46’), Németh, szarka, Bézi (Kőhalmi 46’), Oláh (Hajdú 75’), Kiss (Szilveszter Márk 46’), Nagy, Horváth, Egan (Kiss 60’)

Vezetőedző: Schrenck Rajmund

Gólszerző: Szarka (7’), Oláh (51’), Kőhalmi (65’), Kiss (77’, 89’, 90’)

Schrenck Rajmund értékelése:
Jó előjelekkel vártuk a második bajnoki mérkőzésünket, teljes kerettel tudtunk kiállni Esztergom ellen. A ránk jellemző mentalitásban kezdtük a meccset, agresszívan letámadtunk, és az ellenfél térfelén szerzett labdákból alakítottunk ki helyzeteket. Viszonylag korán megszereztük a vezetést, utána sem adtuk alább, mentünk a következő gólért, viszont ellenfelünk gyors kontrái mindig veszélyt jelentettek a kapunkra. Az első félidő végén, sajnos egy középpályán eladott labdából lekontráztak és sikerült kiegyenlítenie ellenfelünknek. Szünetben helyre kellett tenni pár dolgot, például:  középpályán ne rohanjunk eszetlenül, mert nem tudtunk labdavesztés után gyorsan védekezni, illetve sok labdát szórtunk el indokolatlanul. Három cserével próbáltuk felrázni a csapatot, ami sikerült is. Meg volt középpályán a stabilitás, és gyönyörű támadások végén szereztünk öt gólt a második félidőben. Hozzá kell tennem, hogy ennyi nem volt azért a két csapat között, a második játékrészben minden összejött. Ellenfelünk egy szimpatikus, játszós csapat volt, a labdakihozatalnál letámadtak, ha labdát szereztek a középpályán életveszélyesen kontráztak. Mind a két csapat győzelemre játszott, így egy rendkívül izgalmas meccs kerekedett ki. Elégedett voltam a második félidőben nyújtott teljesítmények, de azért van miben fejlődni, továbbra is dolgozni kell keményen. Gratulálok Kiss Vince mesterhármasához, és külön öröm, hogy hosszú kihagyás után pályára léphetett Marek Botond kapusunk. További sok sikert kívánunk az Esztergom csapatának!

A következő mérkőzés, szeptember 23-án a Csákvár TK ellen 16 órától lesz, a Budaörsi Városi Stadionban.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat