U14 | Döntetlent játszották a srácok.

Ezúttal kétgólos hátrányból sikerült ikszre hozni a meccset

Szombat délelőtt Suth Balázs csapata a Budafok vendégeként lépett pályára a 2. fordulóban. Sajnos fiataljaink gyorsan kétgólos hátrányba kerültek, a 11. percben már 2-0-t jelzett az eredményjelző. Ahogy az első fordulóban, úgy ezúttal is Szukob Tamás szerezte csapatunk első találatát még az első félidőben.

A második játékrészt sikerült gyors Budaörsi góllal indítani, Wortmann Pál volt eredményes. A folytatásban ugyan voltak helyzetek csapatunk előtt, de több gól nem született a mérkőzésen, így a második bajnoki mérkőzés is 2-2-es döntetlennel zárult.

MLSZ Országos U14 Alap Nyugat 2. forduló
Budafoki LC - Budaörs 2-2

Budaörs: Bak, Kolozsi, Galuska-Tomsits Noel, Horváth-Kárpáti (Edvi 55’), Heincz (Várszegi 67’), Galuska-Tomsits Bene, Gajda, Szukob, Ladányi, Wortmann, Siklós (Gaál 41’)

Cserék: Wertetics

Vezetőedző: Suth Balázs

Gólszerző: Szukob (30’), Wortmann (45’)

Suth Balázs értékelése:
„Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, helyenként a korosztályhoz mérten elég sok taktikai lépés volt a mérkőzésen, ami jó volt véleményem szerint. A Labdakihozatalban a játékosok nagyon jól felismerték, amit a felkészüléseken gyakoroltunk, ennek nagyon örülök. Mind Siklós Áron, mind Gaál Csongor kapusok jól ismerték fel a játékhelyzeteket és jó döntéseket is hoztak. A játékosok egy két technikai hibán kívül jól oldották meg a szituációkat miközben nyomás alatt voltak, ezt is jó volt látni. Sajnos kétszer nem figyeltünk és az ellenfél ki is használta a lehetőséget, így korán sikerült 2 gólos előnyre szert tenniük. Dicséret illeti a csapatot, hogy ezután nem estünk össze, hanem felálltak, és egy szép szabadrúgás után pedig szépíteni is tudtunk, a második félidőt pedig 1-0-ra nyertük meg. Összességében inkább félig tele van a pohár mintsem üres! Egy folyamat elején vagyunk ahol érzésem szerint jól haladunk.  Gratulálok a csapatnak a pontszerzéshez.”

A következő fordulóban, szeptember 17-én a Paksi FC ellen, 12 órától lépünk pályára a Budaörsi Városi Stadionban.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat