U14 | Megvan a szezon első győzelem.

Négy gólt rúgva, kapott gól nélkül hozták le a mérkőzést fiataljaink.

Suth Balázs együttese a 3. fordulóban hazai pályán fogadta a Paksi FC együttesét. Jó felfogásban, a saját tempónkat diktálva, magabiztos 4-0-s győzelemmel zártuk a találkozót.

MLSZ Országos U14 Alap Nyugat 3. forduló
Budaörs – Paksi FC 4-0

Budaörs – Paksi FC 4-0

Budaörs: Siklós (Keleme 41’), Salavecz, Bak, Kolozsi (Horváth-Kárpáti 55’), Galuska-Tomsits Noel (Várszegi 72’), Heincz (Galyas 41’), Galuska-Tomsits Bene, Gajda, Wertetics, Szukob, Wortmann (Ladányi 69’)

Edző: Suth Balázs

Gólszerző: Wortmann Pál (20’), Kolozsi Zétény (34’), Szukob Tamás (49’), Horváth-Kárpáti Ármin (80’)

Suth Balázs értékelése:
"A mérkőzést  ismét jó felfogásban kezdtük. Ennek köszönhetően az elején gólt sikerült szereznünk.  Labdakihozatalokban most azért akadtak gondok, az ellenfél is magasan fennmaradt letámadni, így nem mindig a legjobb megoldásokat választottuk, de ez belefért, úgy gondolom. Számomra a második gólt tetszett a legjobban, hiszen sok olyan játék elemet kaptam vissza a támadás közben, amikről sokat beszélünk edzéseken is, és végre viszont láttam a pályán. Kapusaink jól teljesítettek ez mutatja a kapott gól nélküli mérkőzés! Összességében jó felfogásban, a saját játékunkat tudtuk játszani, a második játékrészben pedig még inkább igaz volt ez  ránk. Örülök neki, hogy végre kezdik megérteni és elhinni a játékosok azt, amit hétről hétre csinálunk, gyakorlunk. Az utolsó 15 percben sajnos megint szétszakadt a csapat, ezen még dolgozni kell, hogy jobban kontroláljuk a mérkőzés egyes szakaszait. Gratulálok a csapatnak a sikeres hazai szereplésért."

A következő fordulóban, szeptember 23-án a III. Kerület TVE ellen, 13 órától lépünk pályára a
III. ker. TVE Sporttelepen.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat