Utánpótlás eredmények.

 

U19 - Felkészülési mérkőzés

  • Budaörs - Százhalombatta 3-2

U17 - Felkészülési mérkőzés

  • Soroksár - Budaörs 1:1

Schrenck Rajmund értékelése:

„Sikerült ismét egy hasznos mérkőzést játszani. Szeretünk a Soroksárral játszani, mert szinte mindent tudunk gyakorolni. Presszingelnek, labdát is hoznak ki, illetve a párharcokban is erősek. Az első félidőben többet hibáztunk hátul, de több helyzet előttünk adódott. A gólunkat letámadás végén szereztünk. Második félidőben kiegyenlített játék folyt, Soroksár egy kontrát végigvitt, amiből kiegyenlített. Igazságos döntetlen született.”

  • Budaörs - KISE 3:1

Schrenck Rajmund értékelése:

„Szombati napnak a legnagyobb öröme, hogy az U17 kapusunk, Konorót Vince be tudott mutatkozni a felnőtt NBIII csapatunkba. Az U17-ben pedig Vas Bálint 2009-születésű kapus védett. Gratulálunk nekik! Ezen a mérkőzésen a pontrúgások levédekezésében voltunk gyengék. Kapott gólunk is ebből született. Ami pozitív volt, hogy labdaszerzésből gyorsan mentünk át támadásba, és sikerült sok helyzetet kialakítani. Széleken rendre ellenfelünk mögé kerültünk és be is fejeztük a támadásokat végre. Tetszett, hogy ellenfelünk belső középpályája mivel erős volt, ezt a srácok felismerték és a széleket gyorsan játszották. Helyzetek alapján megérdemelt győzelmet arattunk.”


U16 - Felkészülési mérkőzés

  • Soroksár SC - Budaörs 2-1

 

  • Hegyvidék - Budaörs 2:3 (2:1)

Gólszerző: Juhász, Kálmánchey 2*

Szabó Viktor értékelése:

„A mérkőzést elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és többet birtokoltuk és többet támadtunk. Az első gólunk is egy megelőző labdaszerzésből és a 16-osra betörés utáni 11-esből szereztük. Majd a Hegyvidék átvette az irányítást, és feljött. Annyira hogy két gólt is szereztek és jó értelemben vett agresszivitásban is jobbak voltak. Második félidőben az összes játékost becseréltem, akik a padon voltak. Nagy nyomás alá helyeztük őket és alig jöttek át a félpályán, és 10 perc alatt 2 gólt is elértünk. Továbbra is irányítottuk a játékot, és higgadtabban a labdákat nem elszórva futballoztunk. Összességében elégedett voltam, de sokkal agresszívebben és még gyorsabban kell felismerni a kínálkozó lehetőségeket, amin dolgozunk tovább az edzéseken. Gratulálok a fiatalabb játékosoknak, akik itt voltak, magabiztosan remekül játszottak.”


U15 - Felkészülési mérkőzés

  • Budaörs - DMTK 4-1

2024.01.28. Dr. Lakat Károly Emléktorna

U10 - Dr. Lakat Károly emléktorna

Helyszín: Földi Imre Sportcsarnok, 4+1, játékidő: 2x10 perc

Toroczkai Bonifác vezetőedző értékelése:

„Tatabányán vettünk részt egy nagyon színvonalas tornán, ahol erős csapatok ellen tudtunk jó mérkőzéseket játszani. Öt csapat vett részt a tornán, nekünk harmadik helyezést sikerült elérnünk, mérlegünk két győzelem és két vereség volt. Alapvetően minden mérkőzésen próbálták betartani az edzésen gyakoroltakat a gyerekek, sokat tudtuk irányítani a mérkőzéseket. Sajnos akadt pár egyéni hiba, aminek köszönhetően kaptunk olyan gólokat, melyek elkerülhetőek lettek volna, de ennek ellenére is teljesen meg vagyok elégedve a játékosok teljesítményével. Bátran mentek bele a párharcokba és sokat sikerült is megnyerniük. A kombinatív játékban is egyre többet tudunk jeleskedni a mérkőzéseken, fejlődik az összjátéka a csapatnak.”


U8

BSC U8 TTC Aréna

Törökbálinti Aréna FC - Budaörs

Helyszín: Törökbálinit Aréna 4+1, 3x20 perc

Németh Gergely vezetőedző értékelése:

„Köszönjük az ismételt meghívást a Törökbálinti Aréna csapatának. A mérkőzésen a játékosok jó teljesítményt nyújtottak. Bátran és jól cseleztek, amikből sok helyzetet alakítottak ki. Több alkalommal is már az ellenfél térfelén sikerült labdát szerezni és ezeket nagy százalékban gólra is váltotta a csapat így számunkra eredményes mérkőzés volt. Védekezésben azonban nem igazán voltunk hatékonyak főleg a labdavesztések utáni gyors támadások után kaptunk gólokat. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével és gratulálok a játékosoknak.”

BSC Soroksár

Budaörs – Soroksár

Helyszín: Budaörs, Hermann Ottó Ált. Isk. 4+1, 3x20 perc

Németh Gergely vezetőedző értékelése:

„A mérkőzésen a csapat jó teljesítményt nyújtott. Az egy az egy elleni párharcok többségét a játékosoknak sikerült megnyerniük. Bátor és jól kivitelezett cseleket alkalmaztak, amik után viszont a lövések már kevésbé voltak hatékonyak. A helyzet kihasználásunk így nem volt a legjobb azonban így is sikerült több gólt szerezni, mint az ellenfél. Védekezésben azonban nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Labdavesztést követen, ha az azonnali visszatámadás nem sikerült, jól zártunk vissza a labdavonala mögé és egymást kisegítve védekeztünk, ezáltal csak egy gólt sikerült lőnie az ellenfélnek. Összességében ismét egy szoros, jó iramú mérkőzést játszottunk, ami nagyban hozzájárult a játékosok fejlődéséhez. Köszönjük a Soroksárnak, hogy elfogadták a meghívásunkat.”

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat