Utánpótlás eredmények.

 

BSC 2324 FIU U12 TELI FELKESZULES BUDAORS TATABANYA 4 4 BORITO


U19 – Felkészülési mérkőzés

Diósd (felnőtt) - Budaörs 1-1

Budaörs: Schrenck Rajmund, Nagy Kristóf, Sebestyén András, Forgács Donát, Polgár Tamás, Kovács Erik, Fiedler Gusztáv, Erdey Balázs, Vámos Ádám, Zolyia Bence, Kiss Norbert.

Pályára léptek: Jármai Zsombor, Horváth Krisztián

Gólszerző: Kiss Norbert

Kaszás Attila értékelése:

„Jó iramú mérkőzést játszottunk. A játékunk nem volt az igazi, több játékosom láthatóan fáradtan mozgott.”

Budaörs - Nagytétényi Kohász (felnőtt) 4-2

Budaörs: Schrenck Rajmund, Buzás Marcell, Sebestyén András, Forgács Donát, Polgár Tamás, Budai Imre,  Jármai Zsombor, Erdey Balázs, Váradi Alexander, Zolyia Bence, Kiss Norbert.

Pályára léptek: Vámos Ádám, Kovács Erik, Kiss Dominik

Gólszerzőink: Zolyia (2), Forgács, Budai

Kaszás Attila értékelése:

„Az első húsz percben jól játszottunk, ezután viszont eléggé hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Nem voltunk elég szervezettek, koncentráltak, sokszor elég esetleges volt. Annak viszont örülök, hogy rúgtunk négy gólt.”


U17 – Felkészülési mérkőzés

Budaörs - Vác 0-1

Schrenck Rajmund értékelése:

„Utolsó edző mérkőzésünket játszottuk a téli felkészülésen. Egész mérkőzésen sikerült dominálnunk, agresszívan letámadtunk, rengeteg  helyzetet alakítottunk ki és mégis vesztesen hagytuk el a pályát. Az a csapat, amelyik a kapu előtt flegma, és elszórakozza a helyzeteit az meg is érdemli, hogy az ellenfél egy-két helyzetből betaláljon és vereséget szenvedjen. Támadóinkkal nem voltam elégedett, mert nem koncentráltak, a letámadásban nem vettek részt. Nem bírja el a csapat, ha 2-3 játékos nem ad ki magából mindent. Felkészülésünkkel elégedett vagyok, magasabb osztályban lévő csapatokkal játszottunk nagyon jó mérkőzéseket. Jövő Héten már bajnokit játszunk a Mészöly csapatával.”


U16 – Felkészülési mérkőzés

Budaörs - REAC 3:2

Budaörs: Kóródi - Gregorich, Török, Hajdú, Scholtz - Mészáros, Puskás, Pintér B,-Koller,Mirek Uden, Kálmánchey

Cserék: Kovács, Vas, Pintér A.

Gólszerző: Mirek Uden, Scholtz, Pintér András

Szabó Viktor értékelése:

„Nem jó előjelekkel készültünk, sok sérülés és betegség miatt ismét fiatalabb játékosokkal kellett feltölteni a keretet. A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést pár helyzet ki is maradt, több gólt is szerezhetünk volna, de a befejezések nem sikerültek. Majd a mérkőzés folyamán kezdtünk egyre több hibával futballozni így a játékunkban abszolút nem volt átütőerő, sőt szórványos ellentámadás révén már a levegőben lógott az ellenfél vezető találata. Félidőben mondtam, hogy ha ilyen kevés energiát és lazaságot tesznek bele ki fogunk kapni. Második félidőben megfogadták a fiúk és nagy mezőnyfölényben játszottunk, most már nekünk állt a mérkőzés. Főleg hogy egy óra játék után előnybe kerültünk. Továbbra is nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, aki szervezetten állt ellen a rohamoknak, sőt meglepetésre két távoli hatalmas bombagóllal megfordították az eredményt. Az utána lévő 10 percben, ahogyan bajnoki mérkőzésen is sikerült, folyamatosan támadtunk és az utolsó percekben 2 gólt is szereztünk és sikerült megnyerni a mérkőzést. Nagy hullámvasút volt a teljesítmény, ezt mindenképpen egy optimális szintre kell vinni ami alatt nem lehet játszani, legalábbis nálam nem.”


U15 – Felkészülési mérkőzés:

Budaörs - Nagytétény 6-2

Lehotka Botond értékelése:

Sok helyzetet kialakítva, megérdemelten nyertünk. Gratulálok a srácoknak!”


U12 – Felkészülési mérkőzés

Budaörs – Tatabányai SC 4-4

Pintér Benedek értékelése:

“Szép időben egy nagyon jó és hasznos felkészülési meccset játszottunk a Tatabányai U12-es csapat ellen. A srácok nagyon jól alkalmazták az edzéseken gyakoroltak sok szép megoldást láttam a csapattól. Izgalmas és látványos mérkőzést láthattak a szurkolok.”


U9 – Felkészülési mérkőzés

Budaörs – Kelen SC

Helyszín: Budaörs, Hermann Ottó Ált. Isk. 4+1, 4x25 perc

Olaj György vezetőedző értékelése:

„Hasznos edzőmérkőzésen vagyunk túl, ahol egy jó ellenféllel szemben tudott játszani a csapat. Sok pozitív dolgot láttam a játékosoktól főleg labdabirtoklásban, tudatos egyéni és összjátékot, amiknek köszönhetően szép támadásokat vezettünk. Védekezésben volt kis hiányérzetem, lassan reagáltunk az ellenfél labdás és labda nélküli játékosára, így sokszor gólhelyzetbe tudott kerülni az ellenfél. Örülök, hogy a szervezésnek köszönhetően minden játékosnak lehetőséget tudtam biztosítani a játékra. Összességében egy jó iramú edzőmérkőzést játszottunk, ami hozzájárult a játékosok fejlődéséhez.”


2024.02.10. BSC Vasas

U8 – Felkészülési mérkőzés

Budaörs – Vasas

Helyszín: Budaörs, Hermann Ottó Ált. Isk. 4+1, 3x20 perc

Németh Gergely vezetőedző értékelése:

„Ismét egy nagyon hasznos mérkőzést játszatunk a Vasas csapata ellen. A háromszor húsz perces mérkőzésen összességében megfelelő teljesítményt nyújtottunk, amivel elégedett vagyok. Az első harmadban azonban nem voltunk elég bátrak. Nem tudtuk hosszabb ideig birtokolni a labdát és sok lehetőséget hagytunk az ellenfélnek, akik ezt nagyszerű megoldásokkal ki is használták. A második és a harmadik húsz percben, azonban már bátrabb játékot vállaltunk fel és méltó ellenfelei lettünk a Vasasnak. Kellő határozottsággal támadtuk a labdás játékosokat és ezekből tudtunk támadásokat indítani, amiből sikerült gólt is szerezni. Sok tapasztalatot gyűjtöttünk ezen a mérkőzésen és ezúton is köszönjük a Vasas Kubala Akadémiának, hogy elfogadták a meghívásunkat.”

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat