U17 | Kiütéses győzelem a „Felsőház” 1. fordulójában.

A Mészöly Focisuli SE együttesét fogadtuk az Árok utcában.

BSC 2324 FIU U17 FELSOHAZ 1F BUDAORS MESZOLY FOCISULI SE 15 0 BORITO

U17-es csapatunk hazai pályán fogadta a Mészöly Focisuli SE együttesét a „Felsőház” első fordulójában. Schrenck Rajmund együttese nem kegyelmezett a ellenfelének, kapott gól nélkül, 15 gólt rúgva magabiztosan húzták be a tavaszi szezon első bajnoki meccsüket a srácok.

MLSZ Regionális U17 Közép-Nyugat Felsőház 1. forduló
Budaörs – Mészöly Focisuli SE 15-0

Budaörs: Marek, Marton, Kőhalmi, Nagymáté, Szarka (Puskás 60’), Csepreghy, Kiss (Sütő 60’), Bézi (Hajdu 60’), Nagy, Szilveszter, Horváth (Koller 60’)

Cserék: Konorót, Juhász

Vezetőedző: Schrenck Rajmund

Gólszerző: Horváth Krisztián (3’, 32’), Csepreghy István (6’, 9’, 18’, 20’, 23’, 79’, 84’, 87’), Hajdu Benett (69’, 70’), Marton Marcell (72’), Koller Bence (82’, 88’)

Schrenck Rajmund értékelése:

„Az őszi szezonban az egyetlen vereségét a Mészöly csapatától szenvedtük el. Láttam a srácokon, hogy be szeretnék bizonyítani, hogy az egy egyszeri megingás volt és szeretnének vissza vágni. Mérkőzés első percétől az utolsóig sokat futva, agresszíven játszottunk. Letámadásunknak köszönhetően hibára kényszerítettük ellenfelünket, amiből gólokat sikerült szerezni. Mészöly csapata lesre állítással próbálkozott, amikor a saját térfelünkön szereztünk labdát, de mélységből a támadóink okosan indultak be és számtalan helyzetet alakítottunk ki. Külön gratulálok Csepreghy Istinek a nyolc gólhoz, hiszen egész héten „cseszegettem” mert a felkészülés alatt többet vártam tőle, de megérte, mert ma tarthatatlan volt. Külön öröm, hogy a sok hiányzónk ellenére sem változott a játékunk és köszönjük az U16-os csapatnak, hogy kisegítettek bennünket. Gratulálok a srácoknak, ilyen arányban is megérdemelt volt a győzelmünk.”

A következő fordulóban, február 24-én a Dorogi FC ellen, 15 órától lépünk pályára, a Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrumban (Tokod / Dorog UP)

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat