Utánpótlás eredmények.

 

U19 – Felkészülési mérkőzés

BSC 2324 FIU U19 TELI FELKESZULES BUDAORS TARNOK 4 0 BORITO

Budaörs – Tárnok (Felnőtt) 4-0 (3-0)

Budaörs: Séra, Pintér, Buzás, Sebestyén, Forgács, Kovács, Horváth, Jármai, Zolyia, Marton, Polgár

Pályára lépett:  Szarka, Gyurina

Gólszerzők: Jármai (3*), Horváth

Kaszás Attila értékelése:

„Utolsó edzőmérkőzésünket játszottuk a tavaszi rajt előtt. A célunk az volt, hogy lehetőleg ne kapjunk gólt, és nyerjük meg a mérkőzést, ez mindkettő teljesült, szóval jól sikerült a főpróba. Volt csapatomnak, a Tárnoknak pedig sok sikert kívánok a folytatásban!”


U13 – Felkészülési mérkőzés

Budaörs – BVSC-Zugló 3-5

Gólszerző: Szukob T. 2*, Galyas K.

Lipők András értékelése:

„Nagyon jó első félidőt produkáltunk, aminek köszönhetően 2 gólos előnyt szereztünk. A második félidőben sajnos kijött a vendégcsapat fizikális fölénye és megfordították az eredményt. Ennek ellenére nagyon hasznos volt a mérkőzés, nagyon sok edzésen gyakorolt elemet láttam vissza. Sok jó egyéni teljesítmény volt.”


U12 – Felkészülési mérkőzés

Budaörs – Vasas Kubala LA U14 Leány

Pintér Benedek értékelése:

“Egy nagyon izgalmas, mindkét csapatnak számara izgalmas és sikerekben gazdag mérkőzés volt. “


U11 – Körmérközések

02.24 közös kép

02.24 csapatkép

Helyszín: BKV Előre Sporttelep, műfüves pálya, 6+1, 1x30 perc

Lakatos Roland vezetőedző értékelése:

„Négycsapatos minitornán jártunk, ahol az Angyalföldi Sportiskola, Hegyvidék és a 4 Trainerz csapatai ellen léptünk pályára 30 perces körmérkőzések formájában. Az első 10 percet leszámítva jó felfogásban és bátran játszottunk. Sok helyzetet alakítottunk ki, amiket a kétszámjegyű lőtt gólok száma is jól mutat. Labdakihozatalaink működtek a kapusok aktív játékának és a labda nélküli mozgásoknak köszönhetően. Labdabirtoklásban megfelelő volt a játékosok tudatossága és felismerése az adott szituációban. Az átmenetekre kell majd jobban odafigyelni a jövőben, de összességében a csapat minden tagja jó teljesítményt mutatott a hétvége során, ami pozitív.”

 


75JP

U9 - 75JP Torna

Helyszín: Nagytétényi sporttelep, 4+1, 5x15 perc mérkőzés

Olaj György vezetőedző értékelése:

„Szombaton ismét egy jól megszervezett, 8 csapatból álló tornán vett részt csapatunk. A csoportunkat magabiztos játékkal, 2 győzelemmel és 1 döntetlennel sikerült megnyernünk. Az elődöntőben győzelmet arattunk az UTE csapata ellen, aminek köszönhetően bejutottunk a döntőbe. A döntőt az Ikarus csapata ellen játszottuk, ami fordulatokkal teli izgalmas játékot hozott mindkét csapat számára. A csapat jó hozzáállása meghozta végül az eredményt és sikerült megnyernünk a tornát. Sok pozitívumot láttam a játékosoktól, szép cseleket, tudatos játékhelyzet megoldásokat a pálya minden területén. A bátor egyéni és összjátékok által Pazar támadásokat vezettünk és sok gólhelyzetet alakítottunk ki. Ezeket nagy részben sikeresen gólra váltott a csapat, ezáltal sok gólt szereztünk. Összességében hasznos tornán vagyunk túl, ami hozzájárult a játékosok fejlődéséhez.”

Hajrá Budaörs!

 

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat