Utánpótlás eredmények.

 Megkezdődtek az Utánpótlás bajnokságok. Íme, a hétvégi eredmények!

U19

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Nyugat 14. forduló
Budaörs – Kelen SC 2-0

BudaörsSéra, Pintér, Sebestyén, Németh, Fiedler (Szarka 74’), Vámos (Marton 61’), Kovács, Jármai (Nagy 83’), Horváth (Gyurina 46’), Polgár, Forgács

Nem lépett pályára: Hámori

Vezetőedző: Kaszás Attila

Kaszás Attila értékelése:

„Jól kezdtük az első félidőt, sikerült többször eljutni ellenfelünk kapujáig, de az elején kimaradtak a lehetőségeink. A folytatásban aztán gólok is megérkeztek, megérdemelten vezettünk a félidőben. Szerettünk volna a második játékrészben további gólt, gólokat szerezni, ezzel mielőbb eldönteni a 3 pont sorsát. Újabb találatot végül nem sikerült elérnünk, de ettől függetlenül végig kontrolláltuk a mérkőzést, szóval megérdemelt sikert arattunk.”

A következő mérkőzés, március 09-én az FC Ajka ellen 10 órától lesz, az Ajkai Városi Sportcentrumbabn.


U17

MLSZ Regionális U17 Közép-Nyugat Felsőház 3. forduló
Budaörs – Csepel UFC 5-0 (3-0)

Budaörs: Marek, Marton, Kőhalmi, Németh, Szarka (Szilveszter Erik 77’), Oláh (Egan 51’), Kiss (Szilveszter Márk 46’), Nagy, Horváth, Csepreghy (Nagymáté 46’), Hajdu (Bézi 68’)

Vezetőedző: Schrenck Rajmund

Gólszerző: Horváth Krisztián (8’), Marton Marcell (10’), Kőhalmi Áron (3-0), Nagymáté Farkas Emil (76’, 86’)

Schrenck Rajmund értékelése:

„Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült gyorsan vezetést szerezni, de a játékunk akadozott támadásban, nem voltunk letámadásban élesek. Az első félidőben hiába szereztünk három gólt, nem tetszett, amit láttam. Szünetben cseréltünk és teljesen megváltozott pozitív értelemben a játékunk. Végre agresszívan az ellenfél térfelén szereztük a labdákat. Sok helyzetet dolgoztunk ki, ellenfelünk egy-két kivételtől eltekintve nem nagyon jutott el a kapunkig. Cserék nagy lendületet hoztak a játékba. Ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Sok sikert a Csepel csapatának!”

A következő mérkőzés, március 09-én a Kelen Talents ellen 14.30-tól lesz, a Budaörsi Városi Stadion műfüves pályáján.


U16

MLSZ Országos U16 Alap Nyugat 14. forduló
PVSK – Budaörs 0-4 (0-0)

Budaörs: Vas, Scholtz, Esküdt, Hajdú, Heincz (Zsilinszky 77’), Koller, Puskás, Eberhardt (Pintér 72’), Mészáros, Kálmánczhey (Pintér 80’), Bartha

Nem lépett pályára: Kóródi

Edző: Szabó Viktor

Gólszerző: Kálmánczhey Benedek (51’), Bartha Balázs (72’), Mészáros Máté (76’), Koller Bence (86’)

Szabó Viktor értékelése:

„Nagyon vártuk már a tavaszi rajtot. Remek napos időben, szép környezetben indult el az első tétmérkőzés. A hét közben még nem tudtam, pontosan hányan leszünk, de végül meglettünk és győzelem reményében utaztunk Pécsre. Az első félidőben hiába támadtunk többet, sajnos még nem jött a várva várt gól. Az ellenfél hosszú indításokkal próbálkozott, de a védőink koncentráltak voltak és megoldották a feladatot. Nekünk sokkal több kapura lövésünk volt, de a pontatlan célzás vagy a kapus megakadályozta, hogy a félidőben már vezessünk. Második félidőre megbeszéltük, hogy miben kell jobbá válni és egyénileg még agresszívebben kell játszani. Nem kellett sokat várni, már előnybe kerültünk. Az ellenfél a gól után magasan kezdett játszani, de mi rendre mélységi beindulásokkal, egyéni szerelés után rágyorsítással számtalan helyzetet teremtettünk, és a gólok sem maradtak el. Hozzá kell tenni, nagyobb szerencsével még ugyanennyit tudtunk volna szerezni. Összességében nagyon elégedett voltam, megfelelő önbizalommal, a második félidőben már parádés játékkal magabiztosan győztünk.”

A következő mérkőzés, március 09-én a Goldball ’94 FC ellen 12.30-tól lesz, a Budaörsi Városi Stadion, műfüves pályáján.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 14. forduló
Fehérvár FC – Budaörs 11-0 (5-0)

Budaörs: Svendor, Gregorich, Miljanovic (Tóth 57’), Marton, Hervai-D’ Elhoungne, Kiss (Rajó 57’), Fiedler (Bartha 57’), Klimes, Murguly, Czupper (Szabó 46’), Fejes

Edző: Lehotka Botond

A következő mérkőzés, március 10-én a VFC USE ellen 10 órától lesz, a Budaörsi Városi Stadion műfüves pályáján.


U14

MLSZ Országos U14 Alap Nyugat 14. forduló
Kelen SC – Budaörs 4-0 (2-0)

Budaörs: Kelemen (Gaál 41’), Kovács, Bak, Kolozsi (Salavecz 62’), Galuska-Tomsits Noel (Heincz 54’), Galuska-Tomsits Bene, Gajda, Wertetics, Szukob, Kiss (Horváth-Kárpáti 62’), Wortmann (Farkas 54’)

Vezetőedző: Suth Balázs

Suth Balázs vezetőedző értékelése:

„Ezen a mérkőzésen támadásban sajnos nem sokat tudtunk hozzátenni a mérkőzéshez. Védekezésben nem voltunk rosszak, betartottuk amit kell, főleg az első félidőben. A második játékrészben teljesen szétesetünk, főleg a harmadik gól után. Támadásban próbáltam változtatni, egy-egy helyzetet sikerült is kialakítani, de a végén rossz döntéseket hoztunk vagy rossz technikai kivitelezés volt. A mai napon ennyivel jobb volt az ellenfél.”

A következő mérkőzés, március 09-én a Budafoki LC ellen 10.30-tól lesz, a Budaörsi Városi Stadion műfüves pályáján.


U13

429485176 940958190718505 7168716623309546183 n

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 15. forduló:
Kaposvári Rákóczi BFLA - Budaörs 2-1

Kezdőcsapat: Cserkó, Solymosi, Tóth, Galyas, Varga, Nagy, Juhász, Szántó, Csobay-Novák

Cserék: Paszternák, Mészáros, Somogyi, Szarka

Gólszerző: Szarka Dániel (31’)

Lipők András értékelése:

„A hosszú utazás még benne volt a lábunkban az első 20 percben  két elkerülhető gólt kaptunk. A másodikban sikerült szépítenünk, de több gól nem esett így egy gólos vereséget szenvedtünk. Nagy dicséret a gyerekeknek, mert egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, sőt játékban még jobbak is voltunk, de a helyzeteinket nem sikerült értékesíteni.”

A következő mérkőzés, március 08-án a Felcsút SE ellen 15 órától lesz, a Budaörsi Városi Stadion műfüves pályáján.


U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 15. forduló:
Kaposvári Rákóczi BFLA - Budaörs 7-3

Kezdőcsapat: Siklkós, Csiki, Ladányi, Kolozsi, Spiesz, Tóth Márk, Szabó, Harka, Kelemen

Cserék: Tóth Bende, Juszku, Rákos, Réti

Gólszerző: Tóth Bende (68’), Kolozsi Zente (79’, 80’)

Pintér Benedek értékelése:

„Egy nagyon jó és minőségileg nagyon erős csapattal találkoztunk. Agresszív letámadással találkoztunk a labdakihozatal kísérleteinket rendre jól védekezték le. Próbálkoztunk több-kevesebb sikerrel felépíteni a támadásainkat, viszont ezen a meccsen nem mi birtokoltuk többet a labdát. Védekezésben a gyorsaság különbség sokszor döntött az ellenfél javára. A meccs végére fizikálisan nagyon elfáradtunk.”

A következő mérkőzés, március 08-án a Felcsút SE ellen 13 órától lesz, a Budaörsi Városi Stadion műfüves pályáján.


U11 – Felkészülési mérkőzés

03.01 Viadukt kép

Helyszín: Biatorbágy Forrás utcai sportpálya, műfüves pálya, 6+1, 4x20 perc

Lakatos Roland vezetőedző:

„Az utolsó felkészülési találkozón Biatorbágyon léptünk pályára. A mérkőzés első negyedében a hazai csapat dominált, ami gólokban is megmutatkozott. A második negyedtől átvettük a kezdeményezést, helyzeteket alakítottunk ki, amiket jó arányban sikerült kihasználni. Kombinatívak és bátrak voltunk labdakihozatalokban és az ellenfél kapuja előtt is. Megfelelő volt a játékosok koncentrációja és hozzáállása. Pozitív a kapott és a lőtt gólok száma. A mérkőzésen zöldgally törést szenvedő játékosunknak, Dadda Riccardonak mielőbbi felépülést kívánunk.”


U10 – Edzőmérkőzés

Soroksár elleni csapatkép

Helyszín: 2024.03.02. Budaörs Városi Stadion 6+1, játékidő: 4x15 perc

Toroczkai Bonifác vezetőedző:

„Hazai pályán mérkőztünk meg a Soroksár U10-es csapata ellen. A rossz idő ellenére egy nagyon színvonalas mérkőzésen van túl a csapat, ahol végül sikerült megszerezni a győzelmet. A mérkőzés első felében még az ellenfél tudott dominálni, sok volt részünkről a hiba. Utána azonban elkezdtek feléledni a játékosok és sok szép megoldást követően sikerült megfordítani az eredményt. Egyre többször oldják meg jól a játékosok az edzésen gyakorolt játékhelyzeteket és az egyéni játék terén is folyamatos fejlődés látható. A kombinatív játék és a labdakihozatalok is folyamatos fejlődést mutatnak, hétről-hétre egyre magabiztosabbak a játékosok. Összességében azt mondhatom, hogy egy jó ellenfél ellen tudtunk játszani egy jó mérkőzést.”

Hajrá Budaörs!
Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat