Utánpótlás eredmények.

Íme, a hétvégi eredmények!

U14

BSC 2324 FIU U14 16F BUDAORS BUDAFOKI LC 3 2 BORITO

MLSZ Országos U14 Alap Nyugat 15. forduló
Budaörs – Budafoki LC 3-2 (1-0)

Budaörs: Gaál (Kelemen 41’), Salavecz, Kolozsi, Galuska-Tomsits (Ladányi 56’), Heincz (Horváth-Kárpáti 72’), Gajda, Wertetics, Szukob, Farkas, Wortmann, Kovács

Vezetőedző: Suth Balázs

Gólszerzők: Wortmann Pál (7’, 60’), Szukob Tamás (78’)

Suth Balázs vezetőedző értékelése:

„A mérkőzés nagy részében jó felfogásban játszottunk, bár jó játékunk elsősorban mezőnyben mutatkozott meg, a nagy helyzetek elmaradtak. Első gólunk végül egy szép labdakihozatal után született, a másik kettőnél pedig a szerencse is velünk volt, de sokat tettünk mezőnyben és hozzààllásban, hogy szerencsénk is legyen. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, a Budafoknak pedig további sok sikert kívánok.”

A következő mérkőzés, március 16-én a Paksi FC ellen 10 órától lesz, a Paksi FC Stadionban.


U19

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Nyugat 15. forduló
FC Ajka – Budaörs 1-0 (0-0)

BudaörsSéra, Erdey, Sebestyén, Buzás, Kovács (Gyurina 61’), Pintér (Kiss 55’), Fiedler (72’), Jármai, Polgár, Forgács, Vámos

Nem lépett pályáraMarek

VezetőedzőKaszás Attila

Kaszás Attila értékelése:

„Ritkán van lehetőségünk füvön játszani, és ilyenkor mindig kicsit lassabb is a labdával való építkezésünk, hiszen a füvön jobban "dadog" a labda, mint a műfüves talajon. Amikor ehhez társul egy olyan ellenfél, mint az ajkai csapat, amelyik tulajdonképpen a brusztolást tekinti taktikai alapnak, akkor különösen nehéz dolgunk van. Az előbb felsoroltak miatt ezen a mérkőzésen maximum 15 perc lehetett a tiszta játékidő, értékelhető futballról nem beszélhettünk. A két csapat összesen egy kaput eltaláló lövést produkált az összecsapás alatt, igazából ezt is mi hoztuk össze - de sajnos a rossz értelemben, hiszen a hazaiak győztes találata született belőle... Számunkra van egy nagyon fontos tanulsága a mai napnak, mégpedig hogy az ellenfelünk soha nem akarhatja jobban a győzelmet, mint mi!”

A következő mérkőzés, március 16-án a Credobus Mosonmagyaróvár ellen 11 órától lesz, a Budaörsi Városi Stadion műfüves pályáján.


U17

MLSZ Regionális U17 Közép-Nyugat Felsőház 4. forduló
Budaörs – Kelen Talents 3-0 (0-0)

Budaörs: Konorót, Marton, Kőhalmi, Szilveszter Erik (Oláh 46’), Németh, Szarka, Bézi (Hajdu Benett 46’), Nagymáté (Hajdu Zétény 75’), Kiss, Horváth (Szilveszter Márk 62’), Csepreghy (Egan 23’)

Vezetőedző: Schrenck Rajmund

Gólszerző: Szarka Domonkos (47’), Hajdu Benett (51’), Kőhalmi (60’)

Nem lépett pályára: Marek

Schrenck Rajmund értékelése:

„Sajnos az első félidőben támadásban pontatlanok voltunk, helyzetig sem jutottunk el. Rengeteg technikai hibát vétettünk és nem tudtunk támadásokat vezetni. Párharcokat elvesztettük, elől nem tartottuk meg a labdákat. Taktikailag sem voltunk rendben, mélyen voltunk a letámadásnál, csapatrészek távol voltak egymástól. Idejekorán cserékhez is folyamodtunk aminek meg is lett az eredménye. Szünet után pár percre meg rúgtuk az első gólt, megnyugodtunk és magabiztosan megnyertük a mérkőzést. Védelmünket dicséret illeti mivel ismét nem kaptunk gólt. További sok sikert a kelen Talents csapatának!”

A következő mérkőzés, március 17-én a Komárom VSEs ellen 10 órától lesz, a Czibor Zoltán Városi Sporttelepen.


U16

MLSZ Országos U16 Alap Nyugat 15. forduló
Budaörs – Goldball ’94 FC 2-1 (0-1)

Budaörs: Kóródi, Scholtz, Sütő, Hajdú (Török 46’), Heincz (Esküdt 46’), Koller (Pintér Boldizsár 82’), Puskás, Eberhardt (Pintér András 64’), Mészáros, Kálmánczhey (Zsilinszky 70’), Bartha

Nem lépett pályára: Vas

Edző: Szabó Viktor

Gólszerző: Zsilinszky Ákos (71’), Puskás Lóránt (78’)

Szabó Viktor értékelése:

„Jó előjelekkel készültünk, hiszen végre 17 játékost tudtam nevezni. Utólag ez is fontos volt, a nehezen is, de abszolút megérdemelt győzelmünkhöz. Jól kezdtük a mérkőzést az ellenfél térfelén pattogott a labda. Jól játszottunk, de a kapufa és az ellenfél kapusa, megakadályozta, hogy akár gólokkal vezessünk. És a futball íratlan szabálya, és egy egyéni hiba miatt az ellenfél jogos büntetőhöz jutott és nem is hibázott. Sajnos félidő végéig nem volt válasz pedig nagy lendülettel játszottunk. Szünetben biztattam a srácokat, hogy jól játszanak, csak a gól hiányzik. Biztos voltam benne, ha nem kapkodunk gólt, gólokat fogunk szerezni. Folyamatosan frissítettem a padról, de a szokásos kapufa és az ellenfél kiváló kapusa csak nem akarta a Budaörsi győzelmet, de aztán később, az egy perccel azelőtt beálló játékosom azonnal gólt szerzett, és egalizáltunk, majd a lélektani előnyt kihasználva megint számos helyzetből sikerült a győztes találatot megszerezni. Gratulálok a csapatnak, végig nagy akarattal, szívvel és győztes mentalitással, és a beálló játékosok hathatós segítségével, ahogy említettem az elején megérdemelten győzelmet arattunk egy fegyelmezett és jó mentalitású ellenféllel szemben.”

A következő mérkőzés, március 16-án az SC Sopron ellen 14 órától lesz, a Soproni Ágfalvi Sporttelepen.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 15. forduló
Budaörs – VFC USE 3-0 (0-0)

Budaörs: Vas, Miljanovic (Tóth 78’), Marton, Hervai-D Elhoungne, Klimes (Rajó 78’), Sütő, Szabó (Nagy 76’), Kiss, Czupper, Fejes (Gregorich 41’), Murguly

Nem lépett pályára: Svendor

Edző: Lehotka Botond

Lehotka Botond értékelése:

„Nem volt optimális a heti felkészülésünk a szóbeli felvételik miatt, de ez gondolom az ellenfélnél is problémát okozott. Az első félidő elején több helyzetet is kidolgoztunk, viszont a 15. perc környéke után ellenfelünk beszorított minket, és onnantól kezdve inkább ők voltak veszélyesek. A szünetben a labdakihozatalokat és a letámadást is átbeszéltük és változtattunk rajta, ezeket a srácok betartották, és rengeteg helyzetet kialakítva összességében megérdemelten nyertünk a második félidős teljesítményünk miatt. Gratulálok a srácoknak!”

A következő mérkőzés, március 14-én az FC Nagykanizsa ellen 14 órától lesz, a Nagykanizsai Olajbányász Stadionban.


U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 16. forduló:
Budaörs – Felcsút SE 6-1

Kezdőcsapat: Paszternák, Solymosi, Tóth, Galyas, Varga, Juhász, Szukob, Szántó, Csobay-Novák

Cserék: Cserkó, Mészáros, Kaszap, Kőrösi, Nagy

Gólszerző: Kőrösi Richárd (38’, 40’), Szukob Tamás (39’), Szántó Zalán (46’), Juhász Balázs (55’, 60’)

Lipők András értékelése:

„Kicsit bátortalan kezdés után, a második negyedtől ügyesen futballoztak a gyerekek és a helyzeteinket is jó százalékban értékesítettük, ezért megérdemelt győzelmet arattunk. Nagy gratuláció!”

A következő mérkőzés, március 16-án a Kelen SC ellen 12 órától lesz, a Kelen SC sporttelepen.


U12

682aa654 7ac5 4211 8b7c 21a5747b6d66

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 16. Forduló

Budaörs - Felcsút SE 0-4

KezdőcsapatCsiki, Ladányi, Godó, Bartha, Fiedler, Kolozsi, Spiesz, Tóth, Réti

Cserék: Siklós, Szabó, Harka, Juszku, Kelemen

Pintér Benedek értékelése:

„A mérkőzésen a saját játékunkat próbáltuk játszani, amiben sok technikai hibát vétettünk és ebből gólokat is kaptunk. A küzdeni akarás látszott a srácokon és az utolsó pillanatig küzdöttünk ezért jár a dicséret a csapatnak.”

A következő mérkőzés, március 16-án a Kelen SC ellen 10 órától lesz, a Kelen SC sporttelepen.


U11 – Régiós torna 9. forduló

03.10 Régiós kép

Helyszín: ESMTK Utánpótlás Sporttelep, füves pálya, 6+1, 2x15 perc

Lakatos Roland vezetőedző:

„A tavaszi első fordulóban a rendező Budafok mellett a Felcsút és a Kelen csapatai ellen léptünk pályára, a megszokottól eltérően füves pályán. Kevés helyzetet sikerült kialakítani, de ezeket jó arányban használtuk ki. Labdakihozatalaink több esetben is hatékony volt, köszönhetően a labda nélküli mozgásoknak és a kombinatív játéknak. Pozitív, hogy kétgólos hátrányból egyszer sikerült fordítani, illetve egyszer egyenlíteni is. A mérkőzéseken megfelelő volt a játékosok hozzáállása és mentalitása.”


U10 – Régiós torna

Helyszín: 2024.03.10. ESMTK sporttelep 6+1, játékidő: 2x15 perc

Toroczkai Bonifác vezetőedző:

Az év első régiós tornáján vettünk részt idegenben. Három mérkőzésen vettünk részt, amelyek sajnos eredményesség szempontjából nem sikerült túl jól a szereplésünk, azonban összességében voltak szép elemek játékunkban. Többnyire szoros meccseket játszottunk, volt köztük olyan, ahol sok gólt értünk el mi is, illetve az ellenfél csapat is, akadt azonban olyan is, ahol sajnos nem sikerült gólt szereznünk. A labdakihozatalok most nem működtek annyira gördülékenyen, mint eddig, ebből fakadóan sokszor vesztettünk labdát a saját térfelünkön. A játékosok nem voltak kellően felpörögve, kaptunk pár elkerülhető gólt a torna során. Az ellenfél nyomás alatt tartása sem sikerült olyan jól, ahogyan a korábbi mérkőzéseken. Támadásban sem voltunk most annyira kreatívak, sokszor nem sikerült megbontanunk az ellenfél védelmét, így nem is alakítottunk ki annyi gólhelyzetet a mérkőzésen, mint a felkészülési mérkőzések során. Alapvetően nem volt egy sikertelen torna, hiszen azért sikerült több gólt is szerezni, a játékosoknak így is volt bőven részük sikerélményben, de remélem a következő tornán kicsit koncentráltabban lépnek pályára a játékosok és akkor az eredmények is a mi oldalunkra állnak.


Budaörs U9 – Kiemelt országos U9-es bajnokság 9. forduló

BSC U9 9. forduló 2

Helyszín: ESMTK műfüves pálya, 4+1, 3 db 2x12 perc mérkőzés

Olaj György vezetőedző:

„Hétvégén a Budafok által szervezett kiemelt tornán vettünk részt, ahol a házi gazda mellett a Felcsút, Kelen csapataival szemben mutathatták meg a játékosaink játéktudásukat. Kiélezett és jó iramú mérkőzéseket tudtunk játszani, ahol nagy részben sikerült is irányítani a játékot. Labdabirtoklásban megjelent egyéni és összjátékok által szép támadásokat vezettünk, amiket jó százalékban ki is tudtunk használni. Védekezésben előfordultak hibák, de a játékosoknak a mentalitásukra nem volt panasz. Meglátásom szerint sikeres tornán vagyunk túl, dicséret jár a csapatnak.”


U8 - Edzőmérkőzés

Budaörs – Nagytétény

Helyszín: Budaörs, Hermann Ottó Ált. Isk. 4+1, 4x20 perc

Németh Gergely vezetőedző:

„A 4X20 perces mérkőzés első két negyedében abszolút partnerei voltunk a Nagytéténynek. A mérkőzés egészét tekintve védekezésben és támadásban sem voltunk elég hatékonyak. Kevés pár harcot tudtunk megnyerni és több esetben sem támadtuk megfelelően a labdát, így az ellenfél könnyedén kihasználta a fizikális különbségeit a mérkőzés második részében. Támadások során pedig nem koncentráltunk megfelelően a kapu előtt. Számos lehetőségünk adódott, de ezeket kevés alkalommal sikerült gólra váltani. Összességében azonban ismét elmondható, hogy az előző találkozónkhoz képest, látszik a csapaton a fejlődés.”

Hajrá Budaörs!
Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat