Utánpótlás eredmények.

Íme, a hétvégi eredmények!

U14

BSC 2324 FIU U14 17F BUDAORS III KER TVE 1 1 BORITO

MLSZ Országos U14 Alap Nyugat 17. forduló
Budaörs – III. Ker. TVE 1-1 (0-1)

Budaörs: Gaál (Kelemen 41’), Salavecz, Kovács, Bak, Kolozsi, Kiss (Horváth-Kárpáti 45’), Heincz (Ladányi 26’), Galuska-Tomsits Bene, Gajda, Wertetics (Galuska-Tomsits Noel 45’), Wortmann (Várszegi 75’)

VezetőedzőSuth Balázs

GólszerzőkÉrsek Márk (öngól 59’)

Suth Balázs vezetőedző értékelése:

„Csapatként sikerült kompenzálnunk a minőségbeli különbségeket a pályán. Volt, hogy a szerencse is mellénk állt, de úgy gondolom sokat tettünk érte a mérkőzés folyamán, hogy ez így legyen. Gratulálok a csapatnak a mérkőzéshez való hozzáálláshoz és az 1 pont itthon tartásához.”

A következő mérkőzés, március 28-án a Kaposvári Rákóczi BFLA ellen 13 órától lesz, a Kaposvári Rákóczi BFLA Puskin úti Sporttelepén.


U19

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Nyugat 17. forduló
Budaörs – Újbuda FC 4-2 (1-1)

BudaörsSéra, Erdey, Sebestyén, Buzás, Vámos (Borbás 46’), Fiedler (Zolyia 79’), Jármai, Kovács Erik (Németh 46’), Pintér, Forgács, Kiss (Gyurina 66’)

Nem lépett pályáraHámori

VezetőedzőKaszás Attila

Gólszerzők: Erdey Balázs (22’, 67’), Buzás Marcell (49’), Borbás Bence (70’)

Kaszás Attila értékelése:

„Tudtuk, hogy az Újbuda jobb csapat annál, mint amit a tabella mutat, és ezt ma is bizonyították. Az első félidő egyenlő felek küzdelmét hozta, egészen komoly tempót diktált a két csapat. Mindkét oldalon adódtak lehetőségek, szóval reális volt a döntetlen. A második félidő elején nagyon fontos pillanatban szereztünk gólt. Az ezt követő időszakban érezhető volt, hogy ellenfelünk elfáradt, ezzel párhuzamosan egyre több helyzetet alakítottunk ki, és ezekből további találatokat értünk el. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak!”

A következő mérkőzés, március 29-én a VFC USE ellen 18 órától lesz, a Budaörsi Városi Stadion műfüves pályáján.


U17

MLSZ Regionális U17 Közép-Nyugat Felsőház 6. forduló
Mészöly Focisului SE - Budaörs 0-5 (0-2)

BudaörsKonorót (Vas 71’), Marton (Bartha 46’), Németh, Szilveszter Erik, Kőhalmi, Szarka, Oláh (Csepreghy 60’), Kiss (Mészáros 60’), Horváth (Nagymáté 71’), Szilveszter Márk (Koller 46’), Egan (Kiss 71’)

Vezetőedző: Schrenck Rajmund

GólszerzőSzarka Domonkos (38’), Szilveszter Márk (44’), Kiss Dominik (46’), Oláh Gergő (51’), Koller Bence (86’)

„Görcsösen kapkodva kezdtük a mérkőzést. Ellenfelünk zártan védekezett. A 38. percben sikerült feltörni a védekezésüket és megszerezni a vezetést, szünet előtt egy szép támadás végén még egy gólt szereztünk. Szünetben két helyen változtattunk, magasabb fokozatba kapcsoltunk, aminek meg is lett az eredménye. Második félidőben nyugodtan, kreatívan játszottunk és megérdemelt győzelmet arattunk. Mérkőzés után a csapattal közösen meglátogattuk a héten súlyos sérülést szenvedett kapusunkat Marek Botit. Botinak jobbulást és várjuk vissza!”

A Dorog együttesével kétszer is megmérkőzik Schrenck Rajmund csapata. Először a második fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolják a csapatoka a mai napon (03.27.) 18 órától Dorogon. Majd szombaton (03.30.) 14 órától a Budaörsi Városi Stadion Műfüves pályáján.


U16

MLSZ Országos U16 Alap Nyugat 17. forduló
Budaörs – Király SE 0-0 (0-0)

BudaörsKóródi, Scholtz, Sütő, Hajdú (Uden 58’), Heincz (Zsilinszky (58’), Koller, Eberhardt (Vas 90’), Mészáros, Kálmánczhey (Esküdt 76’), Török, Bartha

Nem lépett pályáraPintér

EdzőSzabó Viktor

Szabó Viktor értékelése:

Úgy érzem veszítettünk 2 pontot, egykapuztunk, sok helyzetből sajnos egyszer sem tudtunk betalálni. Van ilyen mérkőzés, ma nem sikerült.

A következő mérkőzés, március 28-án a Kaposvári Rákóczi BFLA ellen 13 órától lesz, a Kaposvári Rákóczi BFLA Sporttelepén.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 17. forduló
Budaörs – Budai FC 1-9 (1-5)

BudaörsSvendor, Miljanovic, Marton, Hervai-D Elhoungne, Klimes, Fiedler (Gregorich 59’), Kiss, Nagy (Rajó 52’), Czupper, Fejes, Tóth (Bartha 52’)

Nem lépett pályáraSzabó, Murguly

Kiállítva: Gregorich (77’)

EdzőLehotka Botond

A következő mérkőzés, március 30-án a Gyirmót SE Győr ellen 12 órától lesz, az ALCUFER Stadionban.


U11

Régiós 03.24 kép

Régiós torna 10. forduló

Helyszín: Fáy utca, műfüves pálya, 6+1, 2x15 perc

Lakatos Roland vezetőedző:

„A házigazda Vasas mellett az Angyalföldi Sportiskola, Szent Pál Akadémia és a Salgótarján csapatai ellen léptünk pályára. A mérkőzéseken sok helyzetet sikerült kialakítani, amit jól mutat a kétszámjegyű gólok száma is. Egy félidőt leszámítva rendben volt a játékosok hozzáállása. Sok esetben tudtunk labdát szerezni, ami után hatékonyan mentünk át támadásba. Pozitív, hogy két mérkőzésen sem kaptunk gólt és biztató két U10-es játékos mutatott teljesítménye is.”


U10

Régiós torna

Helyszín: 2024.03.24. Vasas Kubala Akadémia sporttelep 6+1, játékidő: 2x15 perc

Toroczkai Bonifác vezetőedző:

„Az év második tornáján vettünk részt, ahol nagyon erős mezőny ellen szerepelt a csapat. Sajnos kicsit megfogyatkozott létszámmal sikerült megjelennünk az alkalmon, ami sajnos fáradással összeköthető teljesítményromlást eredményezett. Egészen jól kezdtük a tornát, az első két meccsen végig próbáltuk nyomás alatt tartani az ellenfelet, sikerült helyzeteket is kialakítani. A harmadik mérkőzéstől kezdődően viszont sajnos elkezdtek fáradni a játékosok, onnantól már nem igazán tudtuk tartani a lépést az ellenfelekkel. A játékosok megtettek minden tőlük telhetőt, azt gondolom a körülményekhez képest nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat. Volt számos szép labdakihozatalunk, nem okozott gondot a játékosoknak a labda megjátszása nyomás alatt sem. Voltak olyan periódusai is a mérkőzéseknek, amikor be tudtuk szorítani az ellenfél csapatot a saját térfelére, megakadályozni a labdakihozatalukat. Minőségi ellenfelek ellen, hasznos mérkőzéseket játszottunk, a torna minden szempontból hasznosnak bizonyult.”


U9

Kiemelt országos U9-es bajnokság 10. forduló

Helyszín: Vasas Fáy utcai Sportcentrum, 4+1, 4 db 2x10 perc mérkőzés

Olaj György vezetőedző:

„A 10. fordulóban a Vasas otthonába vettünk részt a kiemelt tornán, ahol Vasas, ASI, Várda és Salgótarján csapataival játszottunk. Mind a 4 mérkőzésen remek teljesítmény nyújtott a csapat, ami eredményekben is megmutatkozott. Labdakihozataloknál bátrak volt a játékosok és jól oldották meg a kialakult játékhelyzeteket. Támadás befejezésnél pedig koncentráltak tudtak maradni, aminek köszönhetően sok gólt szereztek. Előre lépés az előző tornákhoz képest, hogy az egész tornán összesen 2 gólt kapott a csapat, ami szerintem a kiváló hozzáállásuknak és mentalitásuknak az eredménye. Összességében sikeres és hasznos tornán vagyunk túl, gratulálok a csapatnak.”


U8

Bozsik fesztivál 1. forduló

Helyszín: Érdi sportpálya, műfüves pálya, 4+1, 4x15 perc

Németh Gergely vezetőedző:

„A fesztiválon ismét két csoportban vettünk részt, ahol 4 meccset játszottunk. A mérkőzések során jellemző volt, hogy védekezésben és támadásban is határozottabban és bátrabban játszottunk az eddigieknél. Támadásban szép egyéni akciókat alakítottunk ki, amelyekből több gólt is tudtunk szerezni. Védekezésben pedig elég magabiztosak voltunk és több alkalommal is egymást kisegítve sikerült labdát szerezni. Gratulálok a csapatnak, csak így tovább!”

Hajrá Budaörs!
Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat