Utánpótlás eredmények.

Íme, a hétvégi eredmények!

U19

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Nyugat 18. forduló
Budaörs – VFC USE 4-1 (1-1)

BudaörsSéra, Erdey, Sebestyén, Borbás (Zolyia 65’), Kiss, Gyurina (Horváth 59’), Vámos (Németh 46’), Jármai, Polgár (Marton 78’), Forgács, Pintér

Nem lépett pályára: Hámori

VezetőedzőKaszás Attila

Gólszerzők: Borbás Bence (6’, 53’), Erdey Balázs (72’), Forgács Donát (78’)

Kaszás Attila értékelése:

„Motivált, jól szervezett Veszprém volt ma az ellenfelünk - ahogyan arra számítottunk is. Jól kezdtük a mérkőzést, viszont helyzeteink közül csak egyet sikerült gólra váltanunk. Ez megbosszulta magát, hiszen ellenfelünk egyenlíteni tudott, így nem tudtunk előnnyel fordulni. A második játékrészben viszonylag gyorsan újra megszereztük a vezetést, majd két további találattal a győzelmünket is magabiztossá tettük. „

A következő mérkőzés, április 06-án a Dunaújváros PASE ellen 10 órától lesz, a Dunaújvárosi Vidámpark Műfüves Pályán.


U17

MLSZ Regionális U17 Közép-Nyugat Felsőház 6. forduló
Mészöly Focisului SE - Budaörs 0-5 (0-2)

BudaörsKonorót (Vas 71’), Marton (Bartha 46’), Németh, Szilveszter Erik, Kőhalmi, Szarka, Oláh (Csepreghy 60’), Kiss (Mészáros 60’), Horváth (Nagymáté 71’), Szilveszter Márk (Koller 46’), Egan (Kiss 71’)

Vezetőedző: Schrenck Rajmund

GólszerzőSzarka Domonkos (38’), Szilveszter Márk (44’), Kiss Dominik (46’), Oláh Gergő (51’), Koller Bence (86’)

Schrenck Rajmunk értékelése:

„Második fordulóban elhalasztott mérkőzést játszottuk le szerdán. Tabellán elfoglalt helyezések alapján rangadóra készültünk. Első félidőben nagy erőket mozgósítottunk, küzdöttünk, mentünk előre becsülettel, sikerült is kétgólos előnnyel szünetre menni. Szünet után ellenfelünk mindent egy lapra tett és támadott, helyenként a kapunk elé szögeztek, de nagy helyzetig nem jutottak, ami a védelmünket dicséri. A második félidőt kiküzdöttük, összességében egy küzdelmes jó iramú mérkőzésen fontos három pontot szereztünk.”

MLSZ Regionális U17 Közép-Nyugat Felsőház 7. forduló (2024.03.30.)
Budaörs - Dorogi FC 1-0 (1-0)

BudaörsKonorót (Vas 69’), Marton, Németh, Kőhalmi, Szarka (Szilveszter Erik 69’), Oláh (Hajdu 82’), Kiss (Szilveszter Márk 46’), Nagy, Horváth, Egan (Kiss 82’), Csepreghy (Nagymáté 28’)

VezetőedzőSchrenck Rajmund

GólszerzőHorváth Krisztián (19’)

Schrenck Rajmunk értékelése:

„Szerdai mérkőzésből kiindulva már tudtuk mire számítsunk és nagyon nehéz meccsre készültünk. Jól kezdtük a mérkőzést, ellenfelünket a kapujához szegeztük, a széleken sikerült több szép támadást vezetni egyet gólra is váltottunk. A gólunk után érthetetlen módon visszaesett a játékunk, sok labdát vesztettünk a középpályán, kapkodtunk, párharcokat többnyire elvesztettük. Mivel a védelmünk kiválóan működött ismét, igy ellenfelünk helyzetekig nem jutott el. Második félidőben erőlködünk csak, a kapuk nem forogtak veszélyben így lehoztuk ezt a mérkőzést egy rúgott góllal. Ma nem játszottunk jól, de ismét szereztünk három fontos pontot. Sajnos a győzelmünket beárnyékolta Csepreghy Isti sérülése. Jobbulást kívánunk neki!”

A következő mérkőzés, április 06-án a Csepel UFC ellen 14 órától lesz, a Csepel USE Sporttelepen (Hollandi út).


U16

MLSZ Országos U16 Alap Nyugat 18. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA - Budaörs 2-1(0-1)

BudaörsVas, Scholtz, Marton, Sütő, Heincz, Koller, Mészáros, Zsilinszky (Hervai-D’ Elhoungne 61’), Kálmánczhey, Pintér Boldizsár (Kórodi 86’),Pintér András (Uden 46’)

GólszerzőPintér Boldizsár (6’)

EdzőSzabó Viktor

Szabó Viktor értékelése:

„Szűk kerettel tudtunk lemenni sajnos 6 játékos hiányzott így U15-ös játékosokat is kértem biztonsági tartaléknak, de reggel újabb 2 játékos lemondta sérülés miatt. A mérkőzést úgy kezdtük, ahogy kell, több labdaszerzésünk is volt. Egyikből szép gólt is szereztünk. Az ellenfél szögletből, szabadrúgásból veszélyeztetett, de mi rendre hárítottuk. Második félidőben megint mi játszottunk, de már elég enerváltan és a 60. percben egy védő hiba után gólt kaptunk. Utána nem tudtunk értékelhető teljesítményt nyújtani, és az ellenfél egy szögletből eldöntötte a mérkőzést. A második félidő lényegében egy szenvedés volt, rég láttam ilyen gyenge támadó teljesítményt a második félidőben.”

A következő mérkőzés, április 07-én a Szombathelyi Haladás VSE ellen 12 órától lesz, a Budaörsi Városi Stadion Műfüves pályáján.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 18. forduló
Gyirmót SE Győr - Budaörs 6-2 (2-1)

BudaörsKóródi, Kovács, Miljanovics, Marton (Tóth 57’), Hervai D’ Elhoungne, Klimes, Fiedler (Rajó 65’), Kiss, Czupper, Fejes (Nagy 65’), Murguly

Gólszerző: Klimes Vencel (38’), Nagy Marcell (67’)

EdzőLehotka Botond

Lehotka Botond értékelése:

„A kezdés utáni öt percet leszámítva nagyon jó első félidőt játszottunk, több ígéretes kontránk volt és kihagytunk egy üres kapus helyzetet. Az első félidő utolsó tíz percében sajnos rúgtunk egy öngólt és kaptunk még egyet egy saját térfélen eladott labda után. Az innentől kezdve mélyebben védekező Gyirmóti csapatot sikerült többször is átjátszanunk, és összejött a szépítés. A második félidőben megint elég gyorsan kaptunk két gólt, amire megint jól reagáltunk, és gyorsan rúgtunk egyet, ami után szinte azonnal kiharcoltunk egy tizenegyest, amit sajnos nem sikerült berúgni. Gyakorlatilag a kontrából gólt kaptunk, így 4-3 helyett 5-2 volt, amivel eldőlt a meccs. Ettől függetlenül büszke vagyok a srácokra, mert egy dobogós csapat ellen idegenben úgy rúgtunk két gólt, hogy kihagytunk egy tizenegyest és egy üres kapus helyzetet (a Gyirmót eddig 8 hazai meccsén 4-et kapott).”

A következő mérkőzés, április 07-én a Budafoki LC ellen 10 órától lesz, a Budaörsi Városi Stadion Műfüves pályáján.


U14

MLSZ Országos U14 Alap Nyugat 18. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA - Budaörs 2-1 (1-1)

Budaörs: Kelemen (Gaál 41’), Salavecz, Kovács, Bak, Kiss, Galuska-Tomsits Noel (Ladányi 60’), Várszegi (Farkas 41’), Heincz (Szukob 41’), Galuska-Tomsits Bene, Gajda, Wortmann

Nem lépett pályára: Wertetics

Vezetőedző: Suth Balázs

GólszerzőkKovács Jakab Márton (34’)

A következő mérkőzés, április 06-án a Mosonmagyaróvár ellen 15 órától lesz, a Budaörsi Városi Stadion Műfüves pályáján.


U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 18. forduló:
Budaörs – III. Ker. TVE 0-1 (0-0)

KezdőcsapatCserkó, Kocsis, Solymosi, Galyas, Varga, Juhász, Bartha, Szántó, Csobay-Novák

CserékPaszternák, Tóth, Mészáros, Azary, Kaszap

Lipők András értékelése:

„A játék sok elemében jobbak voltunk a vendégcsapatnál, csak a gól hiányzott a mai napon a játékunkból. Gratulálok a mutatott teljesítményhez, így kell a jövőben is hozzáállni a mérkőzésekhez.”

A következő mérkőzés, április 06-án a Paks ellen 12 órától lesz, a Paksi FC stadionban.


U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 18. forduló:
Budaörs – III. Ker. TVE 2-3 (0-0)

KezdőcsapatKelemen, Csiki, Bocz, Ladányi, Godó, Fiedler, Kolozsi, Kabarcz, Juszku

CserékRéti, Somfai, Sánta, Harka, Rákos

Pintér Benedek értékelése:

„Az első negyedben nem igazán találtuk a formánkat sok hiba is csúszott a játékunkba. A többi negyedben viszont rengeteg helyzetet tudtunk kidolgozni, de sajnos a befejezésekben nem voltunk annyira hatékonyak. Taktikai szinten jól alkalmazták a srácok az edzésen gyakoroltakat. Egy hasznos mérkőzés volt a csapat számára.”

A következő mérkőzés, április 06-án a Paks ellen 12 órától lesz, a Paksi FC stadionban.


Hajrá Budaörs!
Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat